Samsung сервиз

Apple Express – Samsung сервиз предлага следните ремонти за Samsung:

•  Безплатна диагностика на Samsung
•  Смяна на дисплей/тъчскрийн на Samsung
•  Смяна на стъкло на Samsung
•  Смяна на батерия на Samsung
•  Ремонт на намокрен Samsung
•  Обновяване/Оправяне на софтуера на Samsung
•  Отключване/Разкодиране на Samsung
•  Смяна на букса за зареждане на Samsung
•  Ремонт или смяна на home бутон на Samsung
•  Ремонт или смяна на високоговорител на Samsung
•  Ремонт или смяна на слушалка на Samsung
•  Ремонт или смяна на аудио буксата за слушалки на Samsung

•  Ремонт или смяна на микрофон на Самсунг
•  Ремонт или смяна на кънектори на платката на Samsung
•  Ремонт или смяна на заден панел на Samsung
•  Ремонт или смяна на предна камера на Самсунг
•  Ремонт или смяна на задна камера на Samsung
•  Ремонт или смяна на вибрация на Samsung
•  Ремонт или смяна на Wi-Fi антената на Samsung
•  Ремонт или смяна на странични бутони на Самсунг
•  Ремонт или смяна на сензори за близост на Samsung
•  Смяна на чипове за Samsung
•  Смяна на други компоненти по платката на Samsung

В нашия Samsung сервиз разполагаме с резервни части и готовност да извършим бърз и качествен ремонт на Вашия Самсунг.
Apple Express – Samsung Сервиз предлага най-широкоспектърна гама от ремонти свързани със Samsung. Възможно е да помогнем на Вашия телефон бързо, качествено и след което да издадем гаранция за отремонтираното устройство.

Защо да избера услугите на Apple Express – Samsung Сервиз?

  • Безплатна диагностика и консултация в нашия Samsung Сервиз
  • Експресен ремонт в нашия Samsung Сервиз
  • Оригинални части
  • Гаранция за ремонти и използваните части
  • Достъпни цени за клиентите
  • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
  • Опитен персонал с дългогодишен опит
Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express

Ще се изгуби ли информация ми след ремонта във Вашия Samsung сервиз?

В нашия Samsung сервиз, когато става дума за смяна на дисплей, батерия, стъкло, букси, слушалки и др. със сигурност Вашата информация ще бъде запазена и непокътната. Единствените ремонти, при които има опасност за Вашата информация са ремонти свързани със софтуера на телефона или ремонти като смяна на чипове на платката. А в подобни случаи със сигурност ще бъдете предупредени от служител от нашия Samsung сервиз.

Каква гаранция имат ремонтите във Вашия Samsung сервиз?

Samsung сервизът ни предлага различни видове гаранция за различните видове ремонти, които се извършват в нашия Samsung сервиз. В нашия Samsung сервиз даваме гаранция за използваните части и за извършените ремонти на телефоните и таблетите. Samsung сервизът ни предлага 6 месеца стандартна гаранция за батерии. Всички останали ремонти имат гаранция един месец в нашия Samsung сервиз.

Колко струва диагностиката в нашия Самсунг сервиз?

В нашия Samsung сервиз диагностиката и всякакви видове консултации са напълно безплатни. След диагностиката колега от Самсунг сервиза ще може да Ви каже какво е състоянието на вашия апарат. В нашия Самсунг сервиз ценим Вашето време – не се притеснявайте няма да Ви забавим. Обикновено диагностиката отнема ден, а при най-сериозните случаи ще имате отговор с точен проблем на Вашия телефон в рамките на два работни дни.

Специализиран Samsung Сервиз Смяна дисплей батерия

Историята на Samsung

Нуждата от сериозен Samsung сервиз е сериозна, като се има предвид че всеки един от нас има продукт от марката Самсунг и знаем, че през годините азиатската марка се е доказала като един от най-надежните производители на техника, а това не е никак случайно с оглед на начина на работа на самото дружество. В плана на Samsung ежегодишно се залагат огромни бюджети за иновации в различни сфери на производствения процес. Може би и това е главната причина за превръщането на едно обикновено дружество в световен лидер на пазара в редица технологични браншове. Самсунг е южнокорейска компания създадена през 1938 година. Самсунг е претърпяла огромни промени през годините. От малка южнокорейска компания в момента Samsung е основен лидер в производството на мобилни апарати и всякакви видове високотехнологични компоненти. Дейността на фирмата е толкова разнообразна, че Samsung се занимават и с корабостроене и самолетостроене.

Специализиран Samsung Сервиз Смяна тъчскрийн стъкло

 Смяна на Екран/LCD/touchscreen/тъчскрийн в нашия Samsung сервиз

През годините Samsung изцяло смениха концепцията си относно производството на екрани за gsm моделите на Самсунг. Преди се залагаше на LCD екрани предпазно стъкло със закачен тъчскрийн на него. В момента от Samsung използват LCD екран с вграден тъч на него и предпазно специалното защитно стъкло Gorilla Glass, чиято функция е просто да предпазва LCD-то и тъча. В момента тази технология е предпочитана от повечето компании и причината те да залагат именно на този начин е по-голямата устойчивост на екраните на gsm апаратите. В последните модели Самсунг залагат на иновативния Infinity Display, чието представяне не остана незабелязано дори и от „кръвните врагове“ – Apple, които от своя страна дори заложиха точно на този вид дисплеи за юбилейния си продукт iPhone X. Ние знаем колко важна е правилната фунлционалност на дисплея на Вашия телефон. Ако имате проблем, заповядайте при нас, а ние ще помогнем в нашия Samsung сервиз.

Смяна на батерия на Samsung в нашия Samsung сервиз

Батерията при телефоните на Samsung е може би най-слабото място на самата марка. Не са малко случаите, в които чисто нови телефони Самсунг имат проблем с батериите си. Друг голям проблем свързан с бързото падане на батерията е софтуерът Андроид. С течение на времето при обновление на операционната система на Вашия телефон батерията Ви ще започне да пада по-бързо. Причината за този проблем са по-тежките ъпдейти на новата операционна система и по-голямата нужда от ресурс за поддръжката ѝ. Ние в Apple Express – Самсунг сервиз сме наясно за нуждата от функционална батерия за Вашия телефон. При нужда от смяна на батерията за Вашия Самсунг изберете нашия Samsung сервиз, а ние бързо ще решим Вашия проблем.

Специализиран Samsung Сервиз Смяна батерия
Специализиран Samsung Сервиз софтуерни услуги

Операционна система използвана от Samsung (Android)

Самсунг са част от голямото семейство на Andoird и също така са и най-многобройни в това така наречено семейство. Samsung получават специално отношение и от Android, което се отъждествява в това да получават първи ъпдейтите на Android. (веднага след телефоните на производителите на Андроид – Google phones). С всяка нова версия в операционната система се добавят и нови функции, както и се изчистват излишни бъгове и проблеми. Андроидът се слави с голямата си гъвкавост пред своите конкуренти. Самата операционнна система позволява разнообразие от функции, които допадат на потребителите, които харесват да рутват своите устройства и да ги модифицират по тяхно желание. Понякога обаче операционната система Андроид се разваля. Ако имате проблем – заповядайте при нас в нашия Samsung сервиз, а ние ще помогнем на Вашия проблем.

Локация GSM iPhone Сервиз за телефони Apple Express

Къде можете да намерите нашия Samsung сервиз? Ако не съм от София проблем ли е?

Намираме се в София, но Samsung сервизът ни всеки ден получаваме десетки телефони по куриерска фирма Еконт.
Ако желаете изпратете Вашия Samsung на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер.
Винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30 или нашата фейсбук страница – Apple Express – GSM сервиз.

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на оригинален дисплей

Смяна на дисплей/тъч скрийн на Samsung

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на оригинална батерия

Смяна на батерия на Samsung

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на оригинален заден капак

Смяна на заден капак/панел на Samsung

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на оригинална слушалка

Смяна на слушалка на Samsung

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на оригинален жак

Смяна на жак слушалки на Samsung

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на високоговорител

Смяна на високоговорител на Samsung

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на оригинална камера

Смяна на предна камера на Samsung

Специализиран Samsung Сервиз Смяна на платка

Смяна на платка на Samsung