Специализиран iPad сервиз

Apple Express – iPad сервиз предлага следните ремонти за iPad

•  Безплатна диагностика на iPad
•  Смяна на дисплей на iPad
•  Смяна на стъкло/тъчскрийн на iPad
•  Смяна на батерия на iPad
•  Ремонт на намокрен iPad
•   Обновяване/Оправяне на софтуера на iPad
•  Отключване на iPad
•  Смяна на букса за зареждане на iPad
•  Ремонт или смяна на home бутон на iPad
•  Ремонт или смяна на високоговорител на iPad
•  Ремонт или смяна на микрофон на iPad

•  Ремонт или смяна на аудио буксата за слушалки на iPad
•  Ремонт или смяна на кънектори на платката на iPad
•  Ремонт на заден панел на iPad
•  Ремонт или смяна на предна камера на iPad
•  Ремонт или смяна на задна камера на iPad
•  Ремонт или смяна на вибрация на iPad
•  Ремонт или смяна на Wi-Fi антената на iPad
•  Ремонт или смяна на странични бутони на iPad
•  Смяна на чипове за iPad
•  Смяна на други компоненти по платката на iPad

Ремонт на Ipad с оригинални части

Ние от Apple Express – iPad Сервиз сме огромни фенове на iPad таблетите. Apple излизат на пазара на таблети с техния iPad. Първият iPad е пуснат свободно на пазара на 3 април 2010 г. Таблетите използват естествено операционната система на Apple – iOS. По сведения от Ейпъл са продадени над 330 милиона iPad и до средата на 2017 година. До момента има 7 поколения iPad. Всички Айпади разполагат с мултитъч екран. Всички “ябълкови” таблети имат предна и задна камера, като изключение прави само първата генерация Айпади. Всички те могат да поддържат Wi-Fi,а някои модели имат и възможност за използване със сим карта. iPad-ите безспорно са едни от най-разпространените таблети, а причината за това е изключително голямата надеждност, с която се славят.

В нашия iPad сервиз разполагаме с резервни оригинални части и готовност да извършим експресен ремонт на Вашия айпад.
Apple Express – Aйпад Сервиз предлага най-широкоспектърна гама от ремонти свързани с iPad. Възможно е да помогнем на Вашия таблет бързо и качествено, a след което да издадем гаранция за отремонтираното устройство.

Защо да избера услугите на Apple Express – iPad Сервиз?

  • Безплатна диагностика и консултация
  • Експресен ремонт в нашия iPad Сервиз
  • Оригинални части
  • Гаранция
  • Достъпни цени за клиентите
  • Работа с куриер
  • Опитен персонал с дългогодишен опит
Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express
Сервиз на Ipad с оригинални части

Колко често Айпадите имат нужда от iPad сервиз?

Както вече споменахме за iPad таблетите – изключително издръжливи. Всички проблеми съпътващи iPad -ите са вследствие на неправилна употреба на устройството от страна на потребителя. През годините е имало много редки случаи, когато проблемите на iPad-ите са породени от фабрични проблеми. Единствената част, която може да Ви се наложи да смените след 2-3 години употреба е батерията на Айпада. Силно препоръчваме при подобни нужди от услуги да използвате специализиран Айпад сервиз. Причината за редките ремонти са изключително качествените части, които се използват за производството на един iPad. Ние разполагаме с оригинални части за iPad. Екипът ни може да отстрани проблемите на Вашия Айпад, като извършим бърз и качествен ремонт.

Колко струва диагностиката в нашия iPad сервиз?

В нашия iPad сервиз диагностиката и всякакви видове консултации са напълно безплатни. След диагностиката колега от Apple Express – iPad сервиз ще може да Ви каже какво е състоянието на Вашия апарат. В нашия iPad сервиз ценим Вашето време – не се притеснявайте няма да Ви забавим. Обикновено диагностиката отнема ден, а при най-сериозните случаи ще имате отговор с точен проблем на Вашия телефон в рамките на два работни дни.

Каква гаранция имат ремонтите във Вашия iPad сервиз?

Apple Express – iPad сервиз предлага различни видове гаранция за различните видове ремонти, които се извършват в нашия iPad сервиз. В нашия iPad сервиз даваме гаранция за използваните части и за извършените ремонти на таблети. В Apple Express – iPad сервиз предлагаме 6 месеца стандартна гаранция за батерии. Всички останали ремонти имат гаранция един месец в нашия iPad сервиз.

Когато се сменяте батерията на iPad-a, чупите ли се тъча във Вашия iPad сервиз?

Този въпрос е много често задаван в нашия iPad сервиз от нашите клиенти и затова решихме да споделим отговора му тук. Не, не се чупи. В нашия iPad сервиз разполагаме квалифициран персонал и сертифицирана апаратура, която осъществява безпроблемнното извършване на ремонтите. С радост може да Ви гарантираме, че ние разполагаме и с двете и можем да извършим нужния ремонт в кратки срокове в нашия iPad сервиз.

Имам забравен iCloud на iPad -a, можете ли да премахнете във Вашия iPad сервиз?

На старите операционни системи имаше начини да се заобиколят защити на Apple и в частност на iCloud. Тази възможност приключи с въвеждането на новите мерки за сигурност. Ейпъл премахнаха тези слабости в системата им. За съжаление в нашия iPad сервиз не е възможно отключването на iCloud. Единствения начин да се отключи iCloud -а е чрез въвеждане на зададения имейл и съответната парола. Ако не ги знаете, защото сте ги забравили, но все пак сте собственик на iPad -а и имате документи за неговото закуване има вариант Айпада Ви да бъде отключен, но отново ние от Apple Express – iPad сервиз няма как да Ви помогнем.

Айпадът ми не зaрежда, можете ли да ми помогнете ако дойда  във Вашия iPad сервиз?

Подобен проблем може идва от няколко места. За съжаление не може да се каже еднозначно откъде идва проблема без да му се проведе диагностика. В нашия iPad сервиз диагностиката е напълно безплатна. След провеждането на диагностиката, ще можем да определим откъде идва проблема. След което съответно ще Ви уведомим какъв ремонт трябва да извършим. Диагностиката се извършва в рамките на един ден. Всичко което трябва да направите е да се свържете с нас и да направите своята заявка в нашия iPad сервиз.

Дисплея и тъчскрийна на iPad комплект ли са? И сменяте ли ги във Вашия iPad сервиз?

Повечето iPad -и разполагат с дисплей предпазно стъкло на което е разположен и тъчскрийна на таблета. Изключение правят новите модели, които се състоят от дисплей и тъчскрийн разположен на него и предпазно стъкло. За тези Айпади може да кажем, че дисплея, тъчскрийнът и стъклото са комплект. Без значение кой от двата варианта е – ние от Apple Express – Айпад сервиз ще помогнем за Вашия проблем.

Защо трудно хващам обхват на iPad на Wi-Fi или на мобилни данни?

Това е проблем, който може да идва от няколко места, но обикновено най-срещаният причинител е скъсана или разместена антена на самия Айпад. Самият ремонт не представлява никаква трудност и може бъда извършен в рамките на един ден. Ако имате проблем с хващането на интернет или като цяло хващане на сигнал – потърсете ни,  нашия iPad сервиз е винаги на разположение.

Къде можете да намерите нашия iPad сервиз? Ако не съм от София проблем ли е?

Намираме се в София, но ние от Apple Express – iPad сервиз получаваме десетки телефони и таблети всеки ден по куриерска фирма Еконт. Ако желаете изпратете Вашия iPad на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30 или нашата фейсбук страница – Apple Express – GSM Сервиз. Ако желаете да получите експресен ремонт за Вашия Айпад заповядайте в нашия експресен Айпад сервиз. Направете своето запитване сега на +359 899 2222 30.

Сервиз Ipad Смяна дисплей тъчскрийн с оригинални части

Смяна на дисплей на iPad

Ipad Бърза Смяна дисплей тъчскрийн с оригинални части

Смяна на тъч скрийн на iPad

Ipad Сервиз Бърза Смяна батерия с оригинални части

Смяна на батерия на iPad

Ipad Сервиз Бърза Смяна микрофон с оригинални части

Смяна на микрофон на iPad

Ipad Бърза Смяна хоум бутон с оригинални части

Смяна на хоум бутон на iPad

Ipad Сервиз Смяна букса с оригинални части

Смяна на букса за зареждане на iPad

Ipad Сервиз Смяна сим слот с оригинални части

Смяна на сим модул на iPad

Ipad Сервиз Смяна платка с оригинални части

Смяна на платка на iPad

Проблемите с Айпадите може да са различни, но ние разполагаме с квалифициран персонал, който е способен да помогне за Вашия проблем.
Поддържани модели: iPad, iPad 2, iPad 3,  iPad 4, iPad air, iPad air 2, iPad mini 1. iPad mini 2,  iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro,

iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7