GSM Сервиз – Apple Express

GSM Сервиз за телефони Apple Express

Кои сме ние Apple Expres – GSM Сервиз?

Основната цел на Apple Express – GSM Сервиз е да извършим съответния ремонт в максимално кратки срокове и по този начин да спестим времето на клиента без мобилен апарат. Всичко това ни подтикна в създаването на експресни услуги и ремонти. За някои модели gsm апарати, в нашия GSM Сервиз предлагаме услуга смяна на дисплей, батерия, слушалка, букса, сензори, микрофон за 15 минути с предварително заявен час. Експресните ремонти от подобен тип не се извършват никъде другаде. Ремонтите извършени от нашия GSM сервиз по никакъв начин не може да повлияят на съдържанието на вашата информация. Тя ще бъде запазена и защитена. Готови сме да помогнем на всеки един нуждаещ се клиент с безплатна диагностика, консултация или съвет. GSM Сервизът ни разполага с квалифициран персонал с дългогодишен опит в сферата сервизирането на gsm устройства. Сблъсквали сме се с всевъзможни проблеми през годините и с радост бихме помогнали на вашия случай. Без значение колко специфични са проблемите. Затова не се колебайте, а ни потърсете и ние ще се погрижим за Вашето устройство.

Apple Express – GSM Service предлага:

  • Бързи ремонти на Вашия GSM или таблет
  • За 15 МИНУТИ смяна на дисплей, батерия, букса, микрофон, слушалка за iPhone
  • Безплатна диагностика
  • Ремонт от квалифициран персонал
  • Ниски цени
Услуги GSM Сервиз Iphone Apple Express
  • Гаранция за всеки извършен ремонт на Вашия GSM или таблет
  • Сертифицирано оборудване;
  • До 50% отстъпки за лоялни клиенти
  • Комуникативно място
  • Работа с куриер

Какви марки ремонтирате в Apple Express – GSM Сервиз?

В нашия GSM Сервиз обслужваме всякакви видове марки и сме готови да помогнем без значението от модела и марката на телефона. За съжаление за по-старите мобилни апарати има огромен дефицит на части. Това съответно затруднява извършването на ремонти на по-стари мобилни апарати. И все пак дори при липсата на части съществуват варианти, в които е възможно да помогнем. Затова не се колебайте, а заповядайте в нашия GSM Сервиз, а ние ще направим всичко по силите ни да Ви помогнем.

Професионален GSM Сервиз Iphone Apple Express

iPhone Сервиз

Професионален GSM Сервиз Самсунг Apple Express

Samsung Сервиз

Професионален GSM Сервиз Huawei Apple Express

Huawei Сервиз

Професионален GSM Сервиз LG Apple Express

LG Сервиз

Професионален GSM Сервиз Lenovo Apple Express

Lenovo Сервиз

Професионален GSM Сервиз HTC Apple Express

HTC Сервиз

Професионален GSM Сервиз Sony Apple Express

Sony Сервиз

Професионален GSM Сервиз Nokia Xiaomi Apple Express

Други марки Сервиз

Колко бързо можете да сервизирате телефона в Apple Express – GSM Сервиз?

Това зависи от проблема и модела на телефона. Обикновено в Apple Express – GSM Сервиз успяваме да се справим в рамките на същия ден. Съществуват и проблеми, които са по-сложни и отнемат повече време. След направената безплатна диагностика, колега от нашия екиш ще Ви потърси, за да Ви уведоми със заключението от диагностиката. Ще Ви се обясни съответното решение на проблема и колко би струвал самия ремонт на Вашето устройство. Ако телефонът Ви е с марка Apple, екипът на Apple Express може да поправи телефона Ви в рамките на 15 минути*, ако предварително сте заявили час на Вашето идване.
*(важи само за следните ремонти – за дисплей, батерия,слушалка, сензори, микрофон, букса)

Времетраене GSM Iphone Сервиз Apple Express
Начини за връзка GSM Сервиз Apple Express

Какви са начините да се свържа с Вашия GSM сервиз за телефони Apple Express – GSM Сервиз ?

Apple Express – GSM Сервиз е насочен към бъдещето и сме наясно с напрегнатото и интензивно ежедневие на нашите клиенти. Затова сме осигурили многобройни начини за връзка с нашия gsm сервиз. Можете да потърсите сервиза за телефони за консултация, безплатна диагностика или заявка за час за извършването на ремонтната дейност на Вашия мобилен телефон или таблет. Ако желаете да погледнем Вашия телефон възможно най-бързо, е нужно да си запазите час. Запазването на час е важно, за да може техник от нашия gsm сервиз да започне работа по Вашия телефон.

Най-лесният начин да откриете точния адрес е като напишете в приложението Google Maps: Apple Express. По този начин лесни и бързо ще намерите точната локация на сервиза.
Може да ни се обадите, да напишете SMS, да пишете в Whatsup или Viber на номер GSM: 0899 2222 30. Може да ни откриете и на Facebook страницата ни – Apple Express – GSM Сервиз. За потребителите на InstagramApple Express – GSM Сервиз. Друг начин за връзка с gsm сервиз е чрез официалния имейл – appleexpressbg@gmail.com.

Наистина ли е безплатна диагностиката в Apple Express – GSM Сервиз ?

Да, диагностиката и всякакви видове консултации в нашия GSM сервиз са напълно безплатни. След диагностика, която е извършена в нашия gsm сервиз, ще можем да Ви кажем какво е състоянието на вашия апарат. Не се притеснявайте няма да Ви забавим. Обикновено диагностиката в нашия gsm сервиз отнема ден. Само при най-сериозните случаи ще имате отговор с точен проблем на Вашия телефон в рамките на два работни дни. В нашия gsm сервиз ценим Вашето време и знаем колко важни могат да бъдат телефоните за Вас.

Телефони за ремонт GSM Сервиз Apple Express
Гаранция GSM Сервиз Apple Express

Каква гаранция имат ремонтите в Apple Express – GSM Сервиз?

Различните видове ремонти имат различни видове гаранция. Всеки ремонт извършен от нас има гаранция.
Apple Express – GSM Сервиз дава гаранция за използваните части и за извършения ремонт на телефоните и таблетите.
В Apple Express – GSM Сервиз даваме 6 месечна стандартна гаранция за батерии.

Извършване на сложни Micro BGA и Nano BGA ремонти

Apple Express – GSM Сервиз предлага широка гама от Micro BGA и Nano BGA ремонти. През годините сме се сблъсквали с всевъзможни проблеми от различни естества. Много от случаите именно благодарение Micro BGA и Nano BGA ремонти сме “съживявали” телефони, които предварително са били отказвани и отписвани на други места. Екипът на Apple Express – GSM Сервиз с удоволствие би помогнал на Вашия проблем. Ако имате непоправимо устройство – заповядайте, диагностиката е напълно безплатна.

Бързи ремонти Смяна на чипове GSM Сервиз
Куриер GSM Сервиз Apple Express

Вашият GSM Сервиз работи ли с куриер?

Да, разбира се. Една от главните цели на нашия GSM Сервиз е да можем да Ви предоставим възможно най-голям спектър от услуги и удобства. GSM Сервизът ни работи с куриерски фирма Еконт и получаваме десетки телефони всеки ден. Ако нямате възможност да дойдете на място – изпратете ни го по „Еконт“, а ние ще Ви го изпратим отремонтиран.
По-голямата част от извършените ремонти на GSM апарати, получени по „Еконт“, се изпращат готови още в същия ден. Всичко, което е нужно да направите е да опишете проблема и да изпратите мобилния телефон или таблет на нашия сервиз на адрес – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – сервиз за телефони. Ние ще получим Вашия мобилен апарат и ще проведем диагностика, която е напълно безплатна. След това колега от Apple Express – GSM Service ще Ви уведоми със заключението ни от извършената диагностика и ще Ви отправи оферта. При извършване на ремонта, smartphone или таблета ще Ви бъде изпратен с наложен платеж, а ако не е извършена ремонтна дейност той ще бъде пратен без наложен платеж като доставката и в двете посоки ще е за Ваша сметка.

Работно време Iphone GSM Сервиз Apple Express

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Пет: 10:00 – 19:00
Телефон Iphone GSM Сервиз Apple Express

ТЕЛЕФОН

Локация Iphone GSM Сервиз Apple Express

АДРЕС

ж.к. Младост 4,
бул. Ат. Москов, бл. 425

Имейл Iphone GSM Сервиз Apple Express

EMAIL

appleexpressbg@gmail.com

Сервизът ни има огромен опит в сферата на ремонтите на мобилните устройства и можем да предоставим качество на услугата, което да удовлетвори всеки клиент. Ако се нуждаете ремонт – не се колебайте, а ни потърсете. Ние ще оправим телефона Ви бързо и качествено. Свържете се с нас и попитайте за Вашия проблем.

Резервирайте своята заявка за ремонт сега на номер +359 899 2222 30.