Apple Watch сервиз

Apple Express – iWatch сервиз предлага професионални ремонти за Apple Watch

iwatch сервиз apple express бързи ремонти

Смарт часовниците се превърнаха в необходим аксесоар за много хора. От Apple не разочароваха и създадоха iWatch, който се оказа изключително успешен и бързо се превърна в един от най-разпространените смарт часовници. За потребителите на продуктите Apple, Apple Watch е изключително удобно допълнение към техния лайфстайл. Apple отново са заложили на елегантен дизайн и висококачествените матерериали за направата на техните смартчасовници, но въпреки това Apple Express – Apple Watch Сервиз София е насреща при възникването на повреда или проблем.

В нашето ежедневие много често се сблъскваме с различни проблеми свързани с Apple iWatch. В нашия Apple Watch Сервиз предлагаме експертно извършени ремонти с предоставена от нас гаранция за тях. Безспорно най-често срещаните проблеми са счупено стъкло или счупен дисплей за iWatch. Смяната на стъкло на iWatch и смяната на дисплей на iWatch са доста сложни ремонти, въпреки малкия размер на устройството. Затова понякога при някои модели на Apple Watch времето за ремонт отнема няколко дни, a в редки случаи и повече.

Смяна на стъкло за iWatch Apple Express – iWatch Сервиз

Различните модели Apple Watch имат различни степени на защита на техните защитни стъкла. По време на краш тестове показват доста добри резултати и като цяло добра устойчивост и издръжливост, но въпреки това понякога се случва да се счупи предпазното стъкло на дисплея на смартчасовник iWatch.
Понякога стъклата не са счупени, а имат много драскотини или някакви неравности на стъклото, като в такива случаи смяната на стъкло Apple iWatch е най-доброто решение. При подобни проблеми ние от Apple iWatch – Apple Express Сервиз сме способни да поправим бързо и надеждно Вашия смартчасовник.

watch сервиз apple express бързи ремонти

Смяна на стъкло за Apple iWatch

Apple Express – iWatch Сервиз предлага смяна на дисплей

watch сервиз apple express watch сервиз apple express бързи ремонтиързи ремонти

Смяна на дисплей за Apple iWatch

Въпреки здравите дисплеи на Apple Watch ,още от самото им излизане, при нас започнаха да пристигат смартчасовници със счупени дисплеи. Ремонтираме всички видове модели и може бързо да сменим дисплея на Вашия iWatch без значение коя версия или серия е самият смартчасовник.

Може лесно да се разпознае кога един iWatch има нужда от смяна на дисплей. Основните признаци, по които това може да се определи са:

  • изгорели пиксели
  • линии по екрана
  • нефунцкиониращ тъчскрийн

В Apple Watch – Apple Express Сервиз в град София предлагаме оригинални части и професионална сервизна помощ за Apple Watch.

Apple Express – Apple Watch Сервиз предлага смяна на батерия

С продължителното ползване на смартчасовника – Apple Watch неминуемо изтощавате продължителността на живота на батерията на устройството. Батерията е консуматив, който с времето се амортизира. Това е напълно нормално и обикновено се случва след втората година. Apple iWatch Сервиз – Apple Express предлага смяна на батерия за всички модели на iWatch. Използваме оригинални батерии и даваме гаранция за извършения ремонт. Ние винаги сме готови да помогнем и да разрешим Вашия проблем, затова не се чудете, а ни потърсете сега на номер +359 899 2222 30.

Смяна на батерия iwatch сервиз apple express watch сервиз apple express бързи ремонти

Смяна на батерия за Apple Watch

Apple Express – Apple Watch Сервиз разрешева Bluetooth проблеми

блутут проблем iwatch сервиз apple express watch сервиз apple express бързи ремонти

Проблем с Bluetooth връзка на Apple Watch

За пълноценната работа на един смартчасовник е от огромно значение постоянната му безжична връзка с телефона посредством Bluetooth. Губенето на връзка между две устройства понякога е породено от проблем в блутут системата на смарт часовника. Ако може да използвате безпроблемно телефона си с други блутут устройства, то най-вероятно Вашия iWatch има проблем. Ако забележите проблеми със свързването на две устройства, не се колебайте, а ни потърсете. Ние от Apple iWatch Сервиз – Apple Express ще помогнем с решаването на Вашия проблем.

Apple Express – Apple Watch Сервиз при проблем с намокряне

Водата е другият голям враг на Apple iWatch, който кара хората да търсят нужда от помощ в нашия Apple iWatch Сервиз – Apple Express. Навсякъде се рекламира водоустойчивостта на Apple Watch, но реалността и практиката показва, че въпреки това много често попада вода в смартчасовника, което причинява различни проблеми с работата на устройството. Apple Watch Сервиз – Apple Express предлага професионално почистване на всякакви следи от намокряне, както и всяка остатъчна влага в устройството. При намокряне – не чакайте, а потърсете сервизна помощ.

намокрен iwatch сервиз apple express watch сервиз apple express бързи ремонти

Ремонт при намокрен iWatch

Защо да избера услугите на Apple Express – Apple Watch Сервиз?

  • Безплатна диагностика и консултация в нашия iWatch Сервиз
  • Експресен ремонт в нашия Apple Watch Сервиз
  • Оригинални части
  • Гаранция за ремонти и използваните части
  • Достъпни цени за клиентите
  • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
  • Опитен персонал с дългогодишен опит
Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express
Куриер GSM Сервиз Apple Express

Вашият iWatch Сервиз работи ли с куриер?

Да, разбира се. Една от главните цели на нашия Apple Watch Сервиз е да можем да Ви предоставим възможно най-голям спектър от услуги и удобства. Apple iWatch Сервизът ни работи с куриерски фирма Еконт и получаваме десетки телефони всеки ден. Ако нямате възможност да дойдете на място – изпратете ни го по „Еконт“, а ние ще Ви го изпратим отремонтиран.
Всичко, което е нужно да направите е да опишете проблема и да изпратите смартчасовника на нашия сервиз на адрес – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – сервиз за телефони. Ние ще получим Вашия iWatch и ще проведем диагностика, която е напълно безплатна. След това колега от Apple Express – Apple iWatch Сервиз ще Ви уведоми със заключението ни от извършената диагностика и ще Ви отправи оферта. При извършване на ремонта, смартчасовникът Ви ще бъде изпратен с наложен платеж, а ако не е извършена ремонтна дейност той ще бъде пратен без наложен платеж като доставката и в двете посоки ще е за Ваша сметка.