Други ремонти

Смяна на бутони

На всички се е случвало понякога да не може да се натисне даден бутон или това да става много трудно. Най-вероятната причина за причиняване на подобен проблем е изпускане на телефона в областта на даден бутон. През годините сервизът ни се е сблъсквал с всякакви видове проблемни бутони и няма какво да ни изненада и да попречи на извършването на нашия ремонт.

  • Ремонт или смяна на странични бутони
  • Ремонт или смяна на power бутон
  • Ремонт или смяна на home бутон
Специализиран iPhone Сервиз Смяна на странични бутони
Специализиран iPhone Сервиз Смяна на оригинален корпус

Ремонт или смяна на среден борд (странична лайсна)

Всички сме виждали телефони с визуални забележки. Нарушенията по външния вид на телефона може да се проявяват под няколко форми – драскотини, огъвания или счупвания. Ако желаете да върнете оригиналния вид на вашия телефон – ние сме насреща и с радост ще извършим съответния ремонт.

  • Ремонт или смяна на заден панел
  • Ремонт или смяна на задно капаче
  • Ремонт или смяна на среден борд (странична лайсна)

Ремонт или смяна на вибрация

Телефонът Ви не вибрира при звънене или не вибрира въобще? Ние знаем, че понякога вибрацията може да се окаже от огромна важност за ползването на телефона. Има много потребители на мобилни телефони, които работят в шумни среди и изцяло разчитат само на вибрацията за сигнализация при звънене. Професионалистите от Apple Express – GSM Service могат да извършат експресен ремонт на Вашето устройство на добри цени.

  • Ремонт или смяна на вибрация
Специализиран iPhone Сервиз Смяна на вибрация
Специализиран iPhone Сервиз Смяна на Wifi антена

Проблем с Wi-Fi

Вашият смартфон или таблет не хваща добре Wi-Fi или изобщо не хваща? Ние знаем колко важна е връзката с интернет за потребителите на съответните устройства, затова сме готови да Ви предложим професионални ремонти, които ще възстановят правилната работа на Вашето устройство. Има няколко вероятни причинители на тези проблеми, но ние разпологаме с нужната техника и умения, за да решим Вашия проблем

  • Ремонт или смяна на Wi-Fi антената
  • Смяна на Wi-Fi модул

Ремонт или смяна на сензорите за близост

Това е проблем, който не възпрепятства особено работата на телефона, но все пак може да бъде доста неприятен и дразнещ. Например, когато се провежда телефонен разговор и при допрян телефон не изгасва дисплеят на GSM е възможно набиране на други номера или да се натискат всевъзможни неща по екрана.

  • Ремонт или смяна на сензорите за близост