Специализиран GSM сервиз за софтуерни услуги

Apple Express предлага следните софтуерни услуги:

  • Извършване на iCloud Back Up за iPhone
  • Създаване на iCloud акаунт
  • Прехвърляне на данни от/на GSM апарат
  • Отключване на GSM апарати
  • Възстановяване на информация
  • Настройки на GSM апарат
  • Разкодиране на GSM апарат
  • Премахване на Google акаунт

Всички знаем колко важен е софтуера за правилната работа на мобилното устройство. Софтуерът върви ръка за ръка с хардуера. Когато едното от двете не работи, както трябва – възникват проблеми, които обикновено са сериозни и има нужда от сервизна намеса за решението на съответния проблем. Ние от Apple Express – GSM Сервиз сме способни да помогнем на Вашето устройство. Ако имате проблем не се колебайте, а ни потърсете и останалото оставете на нас.

Icloud back up GSM Сервиз за телефони

Извършване на iCloud Back Up за iPhone

Ние знаем колко важна е информацията на Вашия GSM апарат, било то семейни снимки или видеоклипове или др. и затова съветваме нашите клиенти да съхраняват резервни копия на техните файлове в интернет облаци като iCloud. Главното предимство на тази функция е сигурното архивиране на важните файлове и изключване на възможността от загуба на информацията. Понякога дори iCloud системата може да дава грешки и да възпрепятства извършването на Back Up. Самата процедура отнема няколко часа в зависимост от големината на информацията на Вашия iPhone. Ако се нуждаете от помощ с радост ще помогнем на Вашия iPhone.

Създаване на iCloud акаунт

За много хора създаването на iCloud акаунт представлява голяма трудност и проблем. Ако имате проблем с регистрацията или поради някаква друга причина просто не успявате да създадете iCloud акаунт – заповядайте при нас. Ние сме го правили стотици пъти и ще помогнем за създаването на Вашия персонализиран iCloud акаунт. Ако желаете да стане веднага и на място – трябва предварително да заявите час, в който ще имате възможност да дойдете, за да може и ние да Ви предвидим в нашия график и да успеем да удовлетворим Вашата молба във възможно най-кратки срокове.

Създаване на Icloud GSM Сервиз за телефони
Прехвърляне на информация GSM Сервиз за телефони

Прехвърляне на данни от/на GSM апарат

Ако не сте сигурни, че може да се справите с прехвърляне на данни от или на ГСМ апарат – по-добре не опитвайте сами да извършите операцията. защото в повечето случаи не е нито е успешна, нито бърза. Даже е възможно да объркате нещо и после да е невъзможно да се възстанови информацията, която сте изтрили или компрометирали. Ние сме тук и ще решим Вашите проблеми в максимално кратки срокове.

Отключване на GSM апарати

В наши дни имаме стотици регистрации в различни сайтове, приложения и като цяло всякакви уеб платформи. Понеже ние Apple Express – GSM Service сме наясно ,че големия брой регистрации е съпътстван с голям брой пароли, които се забравят лесно. Ако си забравите паролата на телефона – потърсите ние с радост ще Ви помогнем.

Отключване на пароли GSM Сервиз за телефони
Възстановяване на информация GSM Сервиз за телефони

Възстановяване на информация

Много голяма част от хората използват мобилните си устройства за изключително голям брой неща. Мобилните телефони са хранилище на безбройни телефонни номера, имейл адреси, пароли и снимки. Ние ще третираме данните Ви с 100% конфиденциалност и Ви уверяваме, че информацията извлечена от вашия смартфон или таблет, ще бъде получена само и единствено от Вас. Ако имате въпроси, може да ги зададете на нашите служители, които с радост ще помогнат на Вашия проблем.

Настройки на GSM апарат

Понякога клиентите изпитват трудности с настройването на техния GSM или таблет. Това е напълно нормално с постоянно променящият се софтуер. Понякога, вследствие на бъг в операционната система, е възможно да възникне проблем, който се нуждае от сервизна услуга. Няма проблем, с който можете да ни изненадате, така че спокойно може да ни се доверите, че ще извършим експресен и качествен ремонт на Вашия GSM или таблет.

Настройка GSM Сервиз за телефони

Премахване на Google акаунт

Тенденцията при новите телефони е да се набляга на сигурността и конфиденциалността на телефона. Не е случаен и факта, че все повече телефони изискват създаването на account при стартиране на устройството или съответно да въведете съществуващ вече акаунт, който е вписан в определения телефон. Google акаунтите имат страхотни функции и си заслужава да ги използвате. Например на него може да се запазва цялата Ви информация и в случай на загуба или повреда на Вашия телефони – няма да загубите никаква информация. Можете спокойно да си качите всичките снимки, видеоклипове и контакти във Вашия персонализиран Гугал акаунт. Проблемите идват, когато потребителят си забрави паролата и блокира устройството си. В такъв случай ние сме насреща и може да помогнем с отключване на Вашето устройство. Различните устройства имат различни версии софтуер, което означава, че при някои е възможно по-бързо да бъде премахнат, докато в други ситуации може да отнеме и седмица. Без значение какъв е случаят персоналът на Apple Express може да реши Вашия проблем!

Премахване на гугал акаунт GSM Сервиз за телефони

Екипът на Apple Express – GSM Сервиз остава на разположение за всякакъв вид безплатни консултации или безплатна диагностика на Вашия GSM апарат или таблет. Ако желаете приветливо и професионално отношение Apple Express – GSM Сервиз е точното място за Вас.

Ако се нуждаете от съвет – потърсете ни сега на номер + 359 899 2222 30.