Смяна на счупено стъкло

Apple Express – ГСМ Сервиз – бърза смяна на счупено стъкло

Счупеното стъкло е проблемът, който може най-често да бъде срещнат при мобилните телефони. Интересна статистика, според която се посочва, че 40% от телефоните имат нужда от смяна на счупено стъкло и това не е случайно. Мобилното устройство се е превърнало в неизменен фактор в живота на днешния човек и съответно зачестява – нуждата от смяна на счупено стъкло. Въпреки подобряването на материалите за направата на по-здрави предпазни стъкла, все още остава така лесно да се озовеш със счупено стъкло на своя телефон, a случи ли се това единственият вариант за излизане от тази ситуация е чрез смяна на счупеното стъкло. Понякога е възможно телефон да падне от втория етаж и да няма проблем, но също така е възможно и от 30 сантиметра да падне върху едно единствено камъче и телефонът Ви да се окаже, че се нуждае от смяна на счупено стъкло. Всички знаем колко неприятно е използването на телефон със счупено стъкло и колко важно е за Вас да извършим смяната на счупено стъкло за кратко време.

Специализиран iPhone Сервиз Смяна на счупено стъкло

смяна на стъкло

Много често след използването на телефон без сложен стъклен предпазен протектор се появят драскотини по външния слой на стъклото. Ползването на качествен стъклен протектор може да предоврати счупването стъкло и нуждата от смяна на счупеното стъкло.

Защо да изберете смяна на счупено стъкло при нас?

Самата процедура на смяна на счупено стъкло се извършва от квалифициран персонал със специализирана и модерна апаратура създадена специално за смяна на счупени стъкла на телефони. Готови сме да посрещнем Вашите проблеми и да Ви предоставим най-доброто решение за тях.

  • Безплатна диагностика и консултация дали се нуждае Вашия телефон от смяна на счупено стъкло
  • Експресна смяна на счупено стъкло
  • Оригинални части
  • Гаранция за ремонти и използваните части
  • Достъпни цени за клиентите
  • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
  • Опитен персонал с дългогодишен опит
  • Промоции и отстъпки

Защо е важно да извършим смяната на счупено стъкло навреме?

Важно е да се подчертае, че вследствие на продължителна употреба на телефон със счупено стъкло е възможно да се предизвикат и допълнителни щети на телефона, било то по самата картина на дисплея или на други места. Също така използването на телефон със счупено стъкло драстично увеличава рисковете от намокряне или друг вид замърсяване. Многократно сме виждали случаи на замърсена или дефектирала подцветка или влагоустойчиви телефони пълни с вода. Ние Ви съветваме при подобен проблем да прибегнете към смяна на счупеното стъкло и да не отлагате излишно.

GSM-Сервиз-Смяна-на-счупено-стъкло-iPhone

Колко време отнема услугата смяна на счупено стъкло?

Смяната на счупено стъкло за различните модели телефони отнема различен период от време. За смяна на счупено стъкло на iPhone отнема няколко часа с предварителна заявка, а за други модели може и няколко дни. Ние държим на качеството и бързината на услугата, но когато става дума за смяна на счупено стъкло – това понякога отнема време. Направете своето запитване сега на номер 0899 2222 30. Всичко, което е нужно да кажете е точния модел и марка на Вашето устройство и ще разберете цената и времетраенето на съответната услуга.

Кога е възможна само смяна на счупено стъкло?

Само смяната на счупено стъкло не винаги е възможна. Има фактори, които понякога пречат за смяната само на счупеното стъкло на телефона. Възможни фактори, които биха възпрепятствали смяната само на счупеното стъкло, са линии по екрана, избледнявания, пожълтявания и други. На различните видове модели телефони е заложено на различен вид технология за функционирането на екрана. На някои телефони е заложено тъчскрийна да се намира върху самия дигитайзер, а на други е на предпазното стъкло и понякога смяната на счупеното стъкло не разрешава проблеми с тъчскрийна и неговата функционалност.

Бърза Смяна iPhone Сервиз Смяна на счупено стъкло

Губи ли се информация след смяна на счупено стъкло?

Когато се извършва смяна на счупено стъкло няма абсолютно никакъв шанс за загуба на информация по време на смяната на счупено стъкло. Информацията на телефона се съхранява във флаш чипа на платката, а той няма нищо общо при смяната на счупеното стъкло. Затова можете да бъдете спокойни, че информацията ще Ви бъде запазена и непокътната.

Имам нужда от смяна на счупено стъкло, но не съм от София

Намираме се в София, но всеки ден получаваме десетки телефони по куриерска фирма Еконт. Ако желаете изпратете Вашия телефон на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Времето нужно за смяна на счупено стъкло е различно. Винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30 или нашата фейсбук страница.

Куриер GSM Сервиз Apple Express

Ако желаете експресна смяна на счупено стъкло на Вашето устройство – Apple Express – GSM Service е точното място за Вас. Колкото по-рано резервирате своя час толкова по-голям шанс има да бъдем по-гъвкави във времето, през което можете да минете за смяна на счупено стъкло.

Направете своята резервация за смяна на счупено стъкло сега на +359 899 2222 30.