Смяна на слушалкa

Apple Express – ГСМ Сервиз – бърза смяна на слушалка

В Apple Express – GSM Сервиз сме се сблъсквали с всякакви проблеми свързани със звука. Със сигурност Ви се е случвало да имате проблеми с провеждането на нормален разговор, защото не Ви чуват или вие не ги чувате? Знаем колко дразнещо може да бъде това и колко проблеми може да създаде в определени ситуации. Знаем и за нуждата от бърз и качествен ремонт на Вашето устройство – затова сме насреща и сме готови да отделим нужното внимание на Вашия телефон и следователно възможно най-бързо да отстраним съотвения проблем. Доста често се случва при удар на телефона да се повреди нещо по аудио компонентите на Вашия GSM, но за щастие в по-голяма част от случаите проблемите са лесно и бързо разрешими.

Специализиран iPhone Сервиз Смяна ремонт на слушалка
Специализиран iPhone Сервиз Смяна ремонт на слушалка

Обикновено от по-силен удар лентовия кабел на слушалката се поврежда и се налага смяна. В подобни случаи услугата смяна на слушалка е задължителна. Друга много честа причина за повредата на Вашия мобилен телефон или таблет е замърсяване с прах, метални стружки или друг замърсител. В такива случаи има вероятност само с изчистване да се подобри звука на Вашето устройство. За съжаление съществува вариант, в който мръсотията е дълбоко в мембраната на слушалката и се налага нейната смяна, за да се възвърне нормалния звук на Вашия телефон. Сервизът ни е в състояние да реши Вашите проблеми и с радост ще помогне Вашия телефон да възвърне правилната си работа.

Защо да изберете смяна на слушалка при нас?

  • Безплатна диагностика и консултация
  • Експресна смяна на слушалка
  • Оригинални части
  • Гаранция за слушалката и смяната й
  • Достъпни цени за клиентите
  • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
  • Опитен персонал с дългогодишен опит
  • Промоции и отстъпки
Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express

Губи ли се информация след смяната на слушалка?

Такава вероятност не съществува. Информацията Ви няма как да бъде изгубена след смяната на слушалка. Смяната на слушалка е просто смяна на един компонент с друг и няма нищо общо с флаш чипа, който се намира на платката и съдържа информацията на Вашия телефон.

Какви фактори могат да доведат до нужда от смяна на слушалка?

  • силен удар, стружки, вода, прах 
GSM iPhone Сервиз Смяна ремонт на слушалка

Как да разбера, че имам нужда от смяна на слушалка?

Това е проблем, който няма как да сбъркате. Ако има проблем със силата на звука на слушалката и не можете да проведете нормален разговор в среда, която да не е напълно тиха – то значи има проблем. Общо взето, ако Вие не чувате, значи проблемът е в слушалката. Заповядайте при нас и ние ще направим безплатна диагностика, след което ще можем да Ви кажем къде е проблемът и колко би струвал, за извършването на ремонта.

Колко време отнема смяната на слушалка?

В зависимост от модела и марката на телефона е различно. Обикновено в рамките на ден, ден и половина може да сменим слушалката на Вашия телефон. Ако телефонът е iPhone е възможно да извършим смяна на слушалка за 15 минути. Разбира се, за да може да сменим слушалката за 15 минути трябва да има предварително заявен час за смяна на слушалка. Ако имате нужда от смяна на слушалка, не се колебайте, а ни потърсете сега на 0899 2222 30.

Специализиран iPhone Сервиз Смяна на оригинална слушалка

Има ли предоставена гаранция след смяна на слушалка?

Както всички извършени ремонти от нас и  услугата смяна на слушалка има гаранция. Разбира се, гаранцията важи само и единствено за фабрични проблеми на слушалката, а не проблеми причинени от намокряне, изпускане, удряне или някакъв друг вид неправилен начин на съхранение на устройството от страна на клиента. Ако има фабричен проблем – ние ще извършим гаранционно смяна на слушалка.

Имам нужда от смяна на слушалка, но не съм от София.

Няма проблем, работим с куриерска фирма Еконт. Приемаме десетки пратки всеки ден по Еконт, така че за нас не представлява никакъв проблем да приемем телефона за ремонт, да сменим слушалката, и да го изпратим обратно по Еконт. Времето нужно за смяна на слушалка остава същото плюс един ден забавяне от Еконт. Ако желаете да изпратите Вашия телефон за смяна на слушалка, може да го направите на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Ако имате допълнителни въпроси относно смяната на слушалка, винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30.

Куриер GSM Сервиз Apple Express

Сервизът ни има огромен опит в сферата на ремонтите на мобилните устройства и можем да предоставим качество на услугата, което да удовлетвори всеки клиент. Ако се нуждаете от смяна на слушалка или друг вид ремонт – не се колебайте, а ни потърсете. Ние ще сменим слушалката Ви бързо и качествено. Свържете се с нас и попитайте за смяна на слушалка.

Резервирайте своята смяна на слушалка сега на номер +359 899 2222 30.