Смяна на микрофон

Аpple Express – ГСМ Сервиз – бърза смяна на микрофон

В Apple Express – GSM Сервиз сме се сблъсквали с всякакви проблеми свързани със звука. Със сигурност Ви се е случвало да имате проблеми с провеждането на нормален разговор, защото не Ви чуват или Вие не ги чувате? Знаем колко дразнещо може да бъде това и колко проблеми може да създаде в определени ситуации. Знаем и за нуждата от бърз и качествен ремонт на Вашето устройство – затова сме насреща и сме готови да отделим нужното внимание на Вашия телефон и следователно възможно най-бързо да отстраним съотвения проблем. Доста често се случва при удар на телефона да се повреди нещо по аудио компонентите на Вашия GSM, но за щастие в по-голяма част от случаите проблемите са лесно и бързо разрешими. Обикновено от по-силен удар лентовия кабел на микрофона се поврежда и се налага смяна. В подобни случаи услугата смяна на микрофон е задължителна. Друга много честа причина за повредата на Вашия мобилен телефон или таблет е замърсяване с прах, метални стружки или друг замърсител. В такива случаи има вероятност само с изчистване да се подобри звука на Вашето устройство. Сервизът ни е в състояние да реши Вашите проблеми и с радост ще помогне Вашия телефон да възвърне правилната си работа.

Специализиран iPhone Сервиз Смяна ремонт на микрофон

Защо да изберете смяна на микрофон при нас?

 • Безплатна диагностика и консултация
 • Експресна смяна на микрофон
 • Оригинални части
 • Гаранция за микрофона и смяната му
 • Достъпни цени за клиентите
 • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
 • Опитен персонал с дългогодишен опит
 • Промоции и отстъпки
Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express

Колко време отнема смяна на микрофон?

В зависимост от модела и марката на телефона е различно. Обикновено в рамките на ден, ден и половина може да сменим микрофона на Вашия телефон. Ако телефонът е iPhone е възможно да извършим смяна на микрофон за 15 минути. Разбира се, за да може да сменим микрофона за 15 минути трябва да има предварително заявен час за смяна на микрофон. Ако имате нужда от смяна на микрофона, не се колебайте, а ни потърсете сега на +359 899 2222 30.

Какви фактори могат да доведат до нужда от смяна на микрофон?

 • силен удар
 • прах
 • стружки
 • вода
GSM iPhone Сервиз Смяна ремонт на микрофон

Губи ли се информация след смяна на микрофон?

Такава вероятност не съществува. Информацията Ви няма как да бъде изгубена след смяната на микрофона. Смяната на микрофона е просто смяна на един компонент с друг и няма нищо общо с флаш чипа, който се намира на платката и съдържа информацията на Вашия телефон. Въпреки липсата на риск за Вашата информация след смяната на микрофона, ние от Apple Express – GSM Service, съветваме нашите клиенти да правят редовно Back-up на информацията си.

Как да разбера, че имам нужда от смяна на микрофон?

Ако има проблем със силата на звука на микрофона и не можете да проведете нормален разговор в среда, която да не е напълно тиха, защото събеседника Ви не Ви чува – можете да заповядате да погледнем Вашето устройство. Общо взето, ако не Ви чуват, значи проблемът е в микрофона. Заповядайте при нас и ние ще направим безплатна диагностика, след което ще можем да Ви кажем къде е проблемът и колко би струвалo извършването на ремонта.

iPhone Сервиз Смяна ремонт на микрофон оригинални части

Има ли предоставена гаранция след смяна на микрофон?

Както всички извършени ремонти от нас и смяната на микрофона има гаранция. Разбира се, гаранцията важи само и единствено за фабрични проблеми на микрофона, а не проблеми причинени от намокряне, изпускане, удряне или някакъв друг вид неправилен начин на съхранение на устройството от страна на клиента. Ако има фабричен проблем – ние ще извършим гаранционно смяната на микрофона.

Имам нужда от смяна на микрофон, но не съм от София.

Няма проблем, работим с куриерска фирма Еконт. Приемаме десетки пратки всеки ден по Еконт, така че за нас не представлява никакъв проблем да приемем телефона за ремонт, да сменим микрофона, и да го изпратим обратно по Еконт. Времето нужно за смяна на микрофон остава същото плюс един ден забавяне от Еконт. Ако желаете да изпратите Вашия телефон за смяна на микрофон, може да го направите на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Ако имате допълнителни въпроси относно смяната на микрофона, винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30.

Куриер GSM Сервиз Apple Express

Сервизът ни има огромен опит в сферата на ремонтите на мобилните устройства и можем да предоставим качество на услугата, което да удовлетвори всеки клиент. Ако се нуждаете от смяна на микрофон или друг вид ремонт – не се колебайте, а ни потърсете. Ние ще сменим микрофона Ви бързо и качествено. Свържете се с нас и попитайте за смяна на микрофон.

Резервирайте своята смяна на микрофон сега на номер +359 899 2222 30.