Смяна на дисплей

Специализиран iPhone Сервиз Смяна на оригинален дисплей тъчскрийн

Apple Express – Експресна смяна на дисплей

Apple Express – ГСМ Сервиз – бърза смяна на дисплей

Смяната на дисплей е най-честата повреда на съвременните телефони. С течение на годините дизайните на телефоните се променят и все повече се залага на стъкления елемент в изработката на телефоните, с което зачестява и нуждата от смяна на дисплей. Въпреки стремежът на производителите за създаването на по-здрав и по-устойчив апарат на удари, все още масово има счупени дисплеи предизвикани от удари, които не са толкова сериозни, но все пак има нужда от смяна на дисплей. Все по-голямата площ на дисплея неминуемо означава и по-голяма парична стойност при смяна на дисплея. Ако става дума за Самсунг смяната на дисплей струва повече, отколкото при Айфон. В сравнение със старите телефони – новите телефони стават все по-капризни.

Защо да изберете смяна на дисплей при нас?

– Безплатна диагностика и консултация
– Експресна смяна на дисплей
– Оригинални части
– Гаранция за дисплея и смяната на дисплея
– Достъпни цени за клиентите
– Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
– Опитен персонал с дългогодишен опит
– Промоции и отстъпки

Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express
Специализиран iPhone Сервиз Смяна на оригинален дисплей тъчскрийн

Кога имам нужда от смяна на дисплей?

Как да разбера, че имам нужда от смяна на дисплей?

Нуждаете се от смяна на дисплей, когато не можете да използвате пълноценно устройството си. Основните признаците за нужда от смяната на дисплей могат да бъда разнообразни, но най-често срещаните признаци за смяна на дисплей са:

изгорели пиксели – в зависимост от това дали са няколко или много клиентът може да си прецени дали се нуждае от смяна на дисплей
наличие на цветни линии – обикновено това е признак, че дисплеят Ви скоро ще спре да работи и в скоро време ще Ви се наложи смяна на дисплей.
загуба на сензитивност на тъча или определени сензори от тъчскрийна – този проблем със сигурност е способен да вбеси и най-спокойния потребител. Единственото решение на проблемът е чрез смяна на дисплея.
петна по дисплея – обикновено главният виновник за тези петна или избледнявания е вид течност разлята върху телефона. За съжаление този проблем може да бъде отстранен единствено чрез смяна на дисплея.
избледняване и жълти петна – възможно е да бъдат причинени от много фактори, но единствения начин за оправянето на този проблем е чрез смяна на дисплея.

Възможна ли е само смяна на дисплея?

При новите модели телефони главно се залага за цял комплект дисплей с тъчскрийн и за съжаление няма как да се смени само дигитайзера, а се налага смяната на цял комплект дисплей. При някои по-стари мобилни телефони е възможно само смяната на дисплей, но при новите не е възможно само смяната на дисплей.

Каква е разликата при смяна на дисплей и стъкло?

При смяната на дисплей се сменя целия комплект. Когато дисплеят е здрав и няма проблеми с тъчскрийна, може да се смени само предпазното стъкло на дисплея. За целта предварително се отлепя счупеното стъкло и се поставя ново здраво стъкло. Ако не е здрав дисплеят – трябва смяна на дисплей с комплект.

Губи ли се информация след смяна на дисплей?

Не, никаква информация няма как да бъде изгубена след смяната на дисплея. Смяната на дисплей е просто смяна на един компонент с друг и няма нищо общо с флаш чипа, който се намира на платката и съдържа информацията на Вашия телефон. Не се притеснявайте – Вашата информация ще бъде запазена.

Какви рискове за телефона има по време на смяна на дисплей?

Смяната на дисплей не представлява операция, която крие в себе си рискове. При някои телефони обаче като Самсунг и Хуауей има риск за задния капак да се наруши целостта му или самата му боя. При приемането на телефона за смяната на дисплей, ще бъдете предупредени, ако съществува риск за нещо.

GSM iPhone Сервиз Смяна на оригинален дисплей тъчскрийн

Има ли предоставена гаранция след смяната на дисплея?

Както всички извършени ремонти от нас и смяната на дисплей има гаранция. Разбира се, гаранцията важи само и единствено за фабрични проблеми на дисплея. За съжаление проблеми причинени от намокряне, изпускане, удряне или някакъв друг вид неправилен начин на съхранение на устройството от страна на клиента не влизат в гаранцията. Ако има фабричен проблем – ние ще извършим гаранционно смяната на дисплея.

Потърсете смяна на дисплей в специализиран сервиз

Новите модели телефони са много капризни и не е добра идея да се извършва смяната на дисплей от човек, който не се занимава със сервизиране на телефони и никога не е извършвал смяна на дисплей. Всеки един опит за отваряне на телефона и смяна на дисплея застрашава Вашето устройство и рискувате нанасянето на непоправими щети. Използвайте за подобни услуги професионалисти, които имат опит в смяната на дисплеи. През годините многократно сме ставали свидетели на клиенти, които са опитали сами да извършват смяната на дисплей. За съжаление понякога те нанасят трайни повреди на устройствата си. В този ред на мисли, силно Ви препоръчваме отварянето на телефони и смяната на дисплей да не се извършва вкъщи от Вас. Силно препоръчваме да се извърши ремонта в професионален сервиз от хора с опит в сферата.

При Счупен дисплей тъчскрийн iPhone Сервиз оригинални части

Изберете професионална смяна на дисплей

Специализиран iPhone Сервиз Смяна на счупено стъкло

Причини за смяна на дисплей

Какви са възможните причини довели до нуждата от смяна на дисплей?

удар или изпускане – това е най-масовата причина за проблема и този случай се нуждаете от смяна на дисплей
намокряне – вследствие на намокряне е възможно да се появят петна или да спре изцяло самият дисплей и да се наложи да се извърши смяна на дисплея, за да може отново да се ползва телефона пълноценно.
– фабричен дефект – не са никак малко случаите, в които проблемите на дисплея са предизвикани от фабрично лошо произведени дисплеи. В подобни случаи имате нужда от смяна на дисплей.

Имам нужда от смяна на дисплей, но не съм от София.

Няма проблем, работим с куриерска фирма Еконт. Приемаме десетки пратки всеки ден по Еконт, така че за нас не представлява никакъв проблем. Ние ще приемем телефона за ремонт, да сменим дисплея, и да го изпратим обратно по Еконт. Времето нужно за смяната на дисплей остава същото плюс един ден забавяне от Еконт. Ако желаете да изпратите Вашия телефон за смяна на дисплей, може да го направите на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Ако имате допълнителни въпроси относно смяната на дисплея, винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30.

Куриер GSM Сервиз Apple Express

Изпратете Вашия телефон за смяна на дисплей

Сервизът ни има огромен опит в сферата на ремонтите на мобилните устройства и можем да предоставим качество на услугата, което да удовлетвори всеки клиент. Ако се нуждаете от смяна на дисплей или друг вид ремонт – не се колебайте, а ни потърсете. Ние ще сменим дисплея Ви бързо и качествено. Свържете се с нас и попитайте за смяната на дисплей.

Резервирайте час за смяната на дисплей сега на номер +359 899 2222 30.