Смяна на букса за зареждане

Apple Express – ГСМ Сервиз – бърза смяна на букса за зареждане

Случвало ли ви се е да трябва да нагласяте кабелчето на зарядното в определена позиция, за да Ви се зареди gsm или таблета? Или да не може въобще да се зарежда? Проблемите със зареждането много често са причинени от погрешно вкарано зарядно, което довежда до нарушаване на цялостта на куплунга за зареждане. Друг вероятен причинител на проблема е изпускане или попадане на течност в буксата за зареждане. При подобен проблем задължително трябва да се потърси сервизна помощ и да се извърши смяна на букса за зареждане, ако е наложително. Екипът на Apple Express – ГСМ Сервиз може да извърши всякакви видове ремонти.

 • Смяна на букса за зареждане (куплунг)
Специализиран iPhone сервиз смяна ремонт на оригинална букса

Смяна на буксата за зареждане е често срещан проблем

Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express

Защо да изберете смяна на букса за зареждане при нас?

 • Безплатна диагностика и консултация
 • Експресна смяна на букса за зареждане
 • Оригинални части
 • Гаранция за буксата за зареждане и смяната ѝ
 • Достъпни цени за клиентите
 • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
 • Опитен персонал с дългогодишен опит
 • Промоции и отстъпки

Колко време отнема смяна на букса за зареждане?

В зависимост от модела и марката на телефона е различно. Обикновено в рамките на ден, ден и половина може да сменим буксата за зареждане на Вашия телефон. Ако телефонът е iPhone е възможно да извършим смяна на буксата за зареждане за 15 минути. Разбира се, за да може да извършим смяна на букса за зареждане за 15 минути, трябва да има предварително заявен час за смяна на букса за зареждане.
Ако имате нужда от смяна на букса за зареждане, не се колебайте, а ни потърсете сега на +359 899 2222 30.

ГСМ ремонт Iphone Сервиз Смяна на Букса
Проблем със зареждането Iphone Сервиз Смяна на Букса

Какви фактори могат да доведат до нужда от смяна на буксата за зареждане?

Факторите, които могат да доведат до нужда от смяна на букса за зареждане, са многобройни, но най-често срещаните такива са:

 • силен удар
 • прах
 • стружки
 • вода
 • некачествено зарядно

Губи ли се информация след смяна на букса за зареждане?

Такава вероятност не съществува. Информацията Ви няма как да бъде изгубена след смяна на букса за зареждане. Услугата смяна на букса за зареждане е просто смяна на един компонент с друг и няма нищо общо с флаш чипа, който се намира на платката и съдържа информацията на Вашия телефон. Не се притеснявайте – информацията Ви ще остане непокътната.

Как да разбера, че имам нужда от смяна на букса за зареждане ?

Ако телефонът Ви не дава индикация, че зарежда – има голяма вероятност да има проблем с буксата за зареждане и Вие се нуждаете от смяна на букса за зареждане. Ако е нужно да намествате всеки път кабела за зареждане, за да може да дава хубав контакт – то най-вероятно целостта на куплунга е нарушена и имате нужда от смяна на букса за зареждане. Заповядайте при нас и ние ще направим безплатна диагностика, след което ще можем да Ви кажем къде е проблемът и колко би струвало за извършването на ремонта.

Има ли предоставена гаранция след смяната на буксата за зареждане?

Както всички извършени ремонти от нас и услугата смяна на буксата за зареждане има гаранция. Разбира се, гаранцията важи само и единствено за фабрични проблеми на буксата за зареждане, а не проблеми причинени от намокряне, изпускане, удряне или някакъв друг вид неправилен начин на съхранение на устройството от страна на клиента. Ако има фабричен проблем – ние ще извършим гаранционно смяна на букса за зареждане.

Имам нужда от смяна на букса за зареждане, но не съм от София.

Няма проблем, работим с куриерска фирма Еконт. Приемаме десетки пратки всеки ден по Еконт, така че за нас не представлява никакъв проблем да приемем телефона за ремонт, да сменим буксата за зареждане, и да го изпратим обратно по Еконт. Времето нужно за смяна на букса за зареждане обикновено е в рамките на ден. Ако желаете да изпратите Вашия телефон за смяна на букса за зареждане, може да го направите на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Ако имате допълнителни въпроси относно услугата смяна на букса за зареждане, винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30.

Специализиран GSM iPhone сервиз смяна ремонт на букса

Сервизът ни има огромен опит в сферата на ремонтите на мобилните устройства и можем да предоставим качество на услугата, което да удовлетвори всеки клиент. Ако се нуждаете от смяна на буксата за зареждане или друг вид ремонт – не се колебайте, а ни потърсете. Ние ще Ви сменим буксата за зареждане бързо и качествено. Свържете се с нас и попитайте за смяна на буксата за зареждане.

Резервирайте своята смяна на буксата за зареждане сега на номер +359 899 2222 30.