Смяна на батерия

Apple Express – ГСМ Сервиз – бърза смяна на батерия

Всички знаем, че батерията е изключително важен компонент за правилната функционалност на всеки един мобилен телефон. За съжаление все още не са намерили начин за проектирането и създаването на перфектната батерия и понякога се налага смяна на батерия. Не е случаен фактът, че повечето производители на телефони дават само 6 месеца гаранция за живота на батерията. Много често след минаването на тези 6 месеца се налага смяна на батерия. В момента широко разпространени са литиево-йонните батерии и причината за това не е случайна. В сравнение с останалите видове батерии, литиево-йонните показват значително по-бързо зареждане, по-голяма производителност и не на последно място са доста по-леки от предшествениците си. Всички тези фактори довеждат до много по-малка нужда от смяна на батерията.

Специализиран Iphone Сервиз Смяна платка с оригинални части

Експресна смяна на батерия

GSM Iphone Сервиз Смяна на оригинална батерия

Как да разбера кога се нуждая от смяна на батерия?

Ако се нуждаете от смяна на батерията за Вашия телефон със сигурност някои от тези признаци ще Ви подскаже, че се нуждаете от смяна на батерия.
Бързо падане на батерията – било то и с малко ползване или без никакво ползване, обикновено говори за смяна на батерия.
Нестартиращ или рестартиращ телефон – когато това се случи има голяма вероятност батерията да е изразходвала своя брой цикли и за да тръгне телефона трябва задължително да се смени батерията.
Драстично променящи се проценти на батерията – обикновено причината за този проблем е мъртви клетки в същността на батерията и единственото решение е смяна на батерия.
Зареждане по няколко пъти на ден без постоянно ползване – също съществен признак за нужда от смяна на батерия.

Защо да изберете смяна на батерия при нас?

– Безплатна диагностика и консултация
– Експресна смяна на батерия
– Оригинални части
– Гаранция за батерията и смяната ѝ
– Достъпни цени за клиентите
– Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
– Опитен персонал с дългогодишен опит
– Промоции и отстъпки

Предимства GSM Сервиз за телефони Apple Express

Съществува ли риск при смяна на батерия?

Не, не съществува риск за телефона при смяна на батерията, това е рутинна процедура извършваща се многократно всеки ден. При някои модели на Самсунг и Хуавей е възможно да има риск за целостта на капака или неговата боя. Ако съществува риск ще бъдете предупредени преди смяната на батерията.

Колко време отнема услугата смяна на батерия?

Смяната на батерията при различните телефони отнема различно време и няма как да се даде конкретен и еднозначен отговор на въпроса колко време отнема смяната на батерията. За моделите на iPhone извършваме смяна на батерия в рамките на 15 минути с предварително заявен час. За други модели смяна на батерия може да отнеме няколко часа, а за други ден.

Губи ли се информация след смяната на батерията?

Смяната на батерията представлява просто замяна на старата батерия с нова и няма абсолютно никакъв шанс за загуба на информация по време на смяна на батерията. Информацията на телефона се съхранява във флаш чипа на платката, а той няма нищо общо при смяната на батерията.

Какви са възможните причини довели до нуждата от смяна на батерия?

некачествено зарядно – може би най-главният проблем, който довежда до нуждата от смяна на батерия на Вашия телефон или таблет
зареждане в кола – много хора си мислят, че няма проблеми със зареждането в кола на телефони, но за съжаление практиката при нас показва, че много често идват телефони с проблеми по платките или за смяна на батерия, именно след зареждане в кола.
фабричен дефект – редица производители са признавали за дефектни партиди батерии, ако това е Вашият случай със сигурност имате нужда от смяна на батерия
намокряне на телефона – когато водата влезе в контакт с електричеството, което захранва самия телефон, едно от най-вероятните места, където е възможно да окъси, е батерията и в такъв случай се нуждаете от смяна на батерия.
изразходване на заложения брой цикли на самата батерия – това е нормално, те са консуматив и смяната на батерията е нещо напълно нормално.

зареждане чрез преносима батерия – повечето преносими батерии не са от висок клас, затова и проблемите след продължителното им ползване не са никак малко и в много от случаите единствения вариант за поправка на телефона е чрез смяна на батерията му.
ниски температури – някои телефони са много чувствителни на ниски температури. Например, когато стане дума за iPhone, под 0 градуса самите телефони започват да се държат неадекватно и в частност техните батерии. При продължителното ползване в такава среда, е възможно да Ви се наложи смяна на батерия.
високи температури – ако сте на плажа и оставите на слънце Вашия телефон има голяма вероятност той да прегрее и да се рестартира, а понякога може и батерията му да се подуе и да се наложи смяна на батерия.
 силен удар –  може да доведе до спукване на батерията, което със сигурност ще доведе до нужда от смяна на батерия

Защо е важно да сменим батерията навреме?

Батерията е ядрото на телефона и при неизправност е възможно да доведе до по-сериозни проблеми. В много чести случаи, когато батерията е към края на жизнения си цикъл, се подува и се налага бърза смяна на батерия. В противен случай това може да причини редица проблеми. Например надута батерия при iPhone може да увеличи до 10 пъти шанса за счупване дисплея или стъклото, защото тя се надува и изкарва дисплея от “леглото” му, което нарушава неговата здравина. При Самсунг и Хуавей например подобен риск има за задния капак. Най-доброто решение е да не чакате излишно време, а при проблем да потърсите сервизна помощ и смяна на батерия. Продължително ползване на телефон с подута батерия може да доведе до сериозни повреди в самата платка на телефона, а в този случай само смяна на батерия няма да помогне, затова не отлагайте смяната на батерия.

Специализиран Iphone Сервиз Смяна на оригинална батерия

Дори и след смяна на батерия имам проблеми с консумацията на телефона?

Понякога това е възможно заради некачествена батерия при предишна смяна на батерия. При нас няма как да се случи, защото използваме 100% оригинални и тествани батерии при смяна на батерията. Друг възможен проблем е телефонът да има проблем по веригата на захранване. В такъв случай ще е нужно повече време на техниците, за да се установи и диагностицира съответния проблем. За съжаление в тези случаи смяната на батерия няма да реши проблема.

Специализиран iPhone Сервиз Смяна на оригинална батерия
Iphone Сервиз Ремонт Смяна на оригинална батерия

Какви възможни проблеми по захранващата верига е възможно да има?

Както вече казахме смяната на батерията не е единствената причина за висока консумация на телефона. Причинителите на консумация могат да са наистина много, но в повечето случаи са захранване, управление на захранването или някой друг компонент по платката. Това са сериозни хардуерни проблеми и трябва да се подходи внимателно към всеки от тях. Понякога само за диагностицирането на подобен проблем отнема часове. Самата смяна на компонента е изключително сложна и е възможно да отнеме дни за разлика от бързата смяна на батерията.

Какво трябва да знаем за смяна на батерия

Силно препоръчително е използването на оригинални батерии при нужда от смяна на батерия. Ако не е оригинална батерията, след смяната на батерията и продължителното ползване на телефона с неоригинална батерия рискувате да нанесете трайни и непоправими щети на телефона. Важно е да се отбележи, че дефектиралите батерии имат възможност да се самозапалят.
Затова след смяна на батерия е хубаво да се изхвърли в специални контейнери. В никакъв случай не трябва да се оставят във Вашия дом, кола, работно място и др. Смяната на батерията на днешните телефони е по-сложна в сравнение с лесно-махащия се капак на по-старите модели.

Iphone Сервиз София Ремонт Смяна на оригинална батерия

Силно препоръчваме при нужда от смяна на батерия  да се обърнете към професионален сервиз да извърши смяната на батерията. Същотo така силно препоръчваме да не опитвате да сменяте батерията в домашни условия с подръчни средства. В противен случай рискувате да нанесете необратими щети, докато сменяте батерията на Вашия телефон.

Куриер GSM Сервиз Apple Express

Имам нужда от смяна на батерия, но не съм от София.

Няма проблем, работим с куриерска фирма Еконт. Приемаме десетки пратки всеки ден по Еконт, така че за нас не представлява никакъв проблем. Ние ще приемем телефона за ремонт, да сменим батерията, и да го изпратим обратно по Еконт. Времето нужно за смяна на батерия остава същото плюс един ден забавяне от Еконт. Ако желаете да изпратите Вашия телефон за смяна на батерия, може да го направите на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Ако имате допълнителни въпроси относно смяна на батерия, винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30 за допълнителни въпроси.

Ако желаете експресна смяна на батерия на Вашето устройство – Apple Express – GSM Service е точното място за Вас.
Резервирайте своя час по-рано, след което можете да минете за смяна на батерията.

Направете своята резервация за смяна на батерия сега на +359 899 2222 30.