Ремонт таблети

Сервиз таблети София Ремонт Смяна на части

Специализиран сервиз за Вашия таблет – бързи и качествени ремонти на таблети

Екипът на Apple Express е с дългогодишен опит в сферата на ремонтите на различните марки таблети и предлагаме богато разнообразие от ремонти за таблети. Благодарение на специалистите, които работят в нашия сервиз можем да извършваме ремонти на всички марки таблети. Повече таблети са конструирани по много сходен начин с телефоните. Както при телефоните нуждата от ремонти се увеличава, така и нуждата от качествен ремонт на таблетите също. Ремонтите на таблетите са сходни с тези на телефоните и обикновено страдат от най-често срещаните проблеми, а именно – счупено стъкло/тъч/дисплей, батерия, букса и др. За съжаление в България пазарът е малък, което следователно означава и че разпространението на таблети не е голямо. Съответно и възможността от извършване на ремонт на таблет е по-малка. Поради тези причини съществува реален проблем с намирането на части. Особено голям проблем съществува за модели таблети, които са слабо разпространени.  Все пак за щастие за по-известните модели таблети има резервни части и съответно е възможно да се извърши ремонт на таблета. Също така в много от случаите, когато се налага нужда от ремонт на таблет, съществува вероятност да може да ремонтираме повредения компонент и да не се налага неговата смяна.

Apple Express предлага следните ремонти за таблети

  • Ремонт на екран(дисплей,lcd,тъчскрийн) на таблет
  • Смяна на батерия на таблет
  • Ремонт на намокрен таблет
  • Смяна/Ремонт на зареждаща букса (куплунг)
  • Смяна/Ремонт на странични бутони или Power бутон на таблет
  • Отстраняване на проблеми свързани с Wi-Fi
  • Смяна на чипове и възстановяване на вериги
Ipad Сервиз Бърза Смяна микрофон с оригинални части
Сервиз таблети София Ремонт Смяна на тъчскрийн

Ремонт на екран(дисплей,lcd,тъчскрийн) на таблет

Съществуват различни видове начини за конфигурация на екраните на таблетите. Повечето производители на таблети  са заложили на предпазно стъкло, на което е разположен и самия тъчскрийн. Под него се намира дисплей, който визуализира самата картината. В такива случаи може да извършим ремонта на таблета, като сменим само единия компонент. Съществуват и модели, при които дисплеят, тъча и предпазното стъкло е един компонент. Съответно това не позволява смяната на един от тези три компонента. В такъв случай има нужда от ремонт на таблета и смяна на целия комплект. Без значение от заложената технология ние може да извършим ремонт на таблета Ви – професионално и в кратки срокове.

Смяна на батерия на таблет

Смяната на батерия е един от най-честите проблеми, които довеждат до нуждата от качествен сервиз за ремонт на таблета. С дългогодишна употреба на таблета, неговата батерия постепенно изразходва заложения си капацитет.  Когато това стане, започва да намалява нейната функционалност и надеждност. Напълно възможно е появата на мъртви клетки в същността на самата батерия, които на практика означават мъртви сектори на самата батерия. Това е нещо нормално, батерията е консуматив, който може да се смени и с това да се осигури безпроблемното ползване на таблета. Ако имате нужда от подобен ремонт на таблета Ви – не се колебайте, а ни потърсете на номер +359 899 2222 30.

Ipad Сервиз Бърза Смяна батерия с оригинални части

Как да разбера, че имам нужда от смяна на батерия на таблета?

Един от главните признаци е бързото падане на батерията при леко или никакво ползване на таблета. Друг вероятен симптом, който да сигнализира, че се нуждаете от ремонт на таблета е рестартиращ таблет или забиващ на лого. Въпреки всичко е възможно е някой от тези симптоми да се дължи на друг проблем.

Експресни Ремонти Сервиз таблети София

Смених батерията с нова, но все още пада бързо?

Възможно е проблемът да не е бил само в батерията, понякога се случва проблемът с високата консумация на ток на таблета да е причинена от самото захранване или някъде по веригата на захранване. В тези случаи трябва да се замерят веригите, да се установи проблема  и след това да се извърши ремонта на таблета.

Намокрен таблет ремонт Специализиран сервиз

Ремонт на намокрен таблет

На всички ни се е случвало да залеем електронна техника с течност, било то – вода, кафе, алкохол или др. В случай на намокряне – не се плашете като стане това, а просто изключете намокреното устройството и потърсете сервизна помощ и извършване на ремонт на таблета. Статистиката показва, че по-голямата част от намокрените устройства са успешно възстановени. Когато говорим за намокряне, проблемът може да идва от всевъзможни места. Един от най-вероятните проблеми е окъсена верига, която пречи на стартирането на Вашия таблет или ползването на определена функция. Понякога в следствие на взаимодействието на вода с електричество се получава окисление. Единствения начин за премахване на окисление е чрез извършване на профилактика и използване на ултразвук. Важно е да се отбележи, че при намокрен таблет е хубаво да се потърси сервизна помощ. За подобни ремонти на таблети Ви съветваме да се доверите на професионалисти.

Слагането в ориз на моя таблет ще помогне ли след намокряне?

Ако има окисление или окъсена верига, оризът няма да помогне, а само сервизна намеса може да отстрани проблема, така че не чакайте, а потърсете веднага помощ, защото времето е голям фактор при този вид проблеми. Обикновено веднага занесен намокрен таблет има до 50% по-голям шанс да бъде възстановен и ремонтът на таблета да бъде успешен.

Оригинални части Намокрен таблет ремонт Специализиран сервиз
Оригинални части Смяна на букса ремонт Специализиран сервиз

Смяна/Ремонт на зареждащата букса (куплунг) на таблет

Една от най-разпространените причини за ремонт на таблет е проблемът със зареждането на таблета. Обикновено буксата за зареждане се разваля с течение на времето, особено когато има продължително използване на таблета. Вероятните причините за незареждащ таблет обаче  са наистина много и при нужда от ремонт на таблета е хубаво да потърсите сервизна помощ. Понякога не се внимава с посоката на вкарване на usb кабела и се поврежда самото гнездо на буксата. Друг вариант за повредата на Вашия таблет е намокряне на буксата. Също много вероятна причина е неправилно електроподаване, което е много често случващо се явление в България. Възможно е проблемът със зареждането да идва от буксата. Понякога проблемът идва някъде по веригата на захранване или самата батерия да е дефектирала и да дава проблеми. При подобни проблеми можете спокойно да се обърнете към нас за извършване на нужни ремонт на таблета Ви.

Смяна/Ремонт на странични бутони или Power бутон на таблет

Много от проблемите със страничните бутони или Power бутона са причинени от изпускане или контакт на устройството с различен вид течност. В много от случаите съществува възможност да се възстановят лентите на бутоните. Има случаи, в които подобен ремонт на таблета не може да бъде осъществен и се налага смяна на целия компонент. Понякога в следствие на тези проблеми таблетът може да загуби функция за намаляване или увеличаване на звука, или невъзможност за стартиране на операционната система.

Ipad Бърза Смяна хоум бутон с оригинални части
Ipad Сервиз Смяна сим слот с оригинални части

Отстраняване на проблеми свързани с Wi-Fi връзка

Съществуват няколко варианта, в които таблетът има проблем с Wi-Fi връзката. Обикновено причината за проблема със свързването към Wi-Fi се дължи на скъсване на антената. Антената отговаря за безжичната връзка на таблета с рутера. В тези случаи имате нужда от ремонт на таблета и по-специално смяна на съответната антена. Повечето антени са стандартни и се сменят бързо и безпроблемно. За съжаление има случаи, в които Wi-Fi модула е дефектирал и се нуждае от смяна. За съжаление в повечето случаи подмяната на тези модули не е възможна и няма как да бъде извършен ремонт на таблет с такъв проблем.

Куриер GSM Сервиз Apple Express

Имам нужда от ремонт на таблета, но не съм от София.

Няма проблем, работим с куриерска фирма Еконт. Приемаме десетки пратки всеки ден по Еконт, така че за нас не представлява никакъв проблем. Ние ще приемем таблета за ремонт, ще му направим диагностика и ще Ви потърсим след това. Времето нужно за ремонт на таблет е различно. Ако желаете да изпратите Вашия таблет, може да го направите на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер. Ако имате допълнителни въпроси относно ремонта на Вашия таблет, винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30.

Работно време Iphone GSM Сервиз Apple Express

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Пет: 10:00 – 19:00
Събота: 10:00 – 16:00

Телефон Iphone GSM Сервиз Apple Express

ТЕЛЕФОН

Локация Iphone GSM Сервиз Apple Express

АДРЕС

ж.к. Младост 4,
бул. Ат. Москов, бл. 425