Ремонт на намокрен телефон или таблет

Apple Express – предлага професионална помощ за намокрени телефони или таблети

Специализиран iPhone Сервиз ремонт намокрени телефони

Всеки намокрен телефон се нуждае от ултразвукова профилактика. Важно е да се отбележи, че профилактиката е напълно задължителна при всеки намокрен телефон. Профилактика за намокрени телефони се състои от разглобяване на смартфона или таблета на съставни части. След това самите компоненти на устройството се почистват, а дънната платка се третира със специална изопропилова течност и поставя в ултразвукова вана за период 3-6 часа. Целта на профилактика за намокрени телефони е да премахне окисленията по платката и по-важното да премахне окисленията във вътрешността на платката. Ако не се извърши правилно някой етап от тази профилактика, се рискува самия телефон да окъси компонент или верига. Понякога подобни щети са трайни и непоправими. След извършването на профилактиката за намокрени телефони се извършва безплатната диагностика. 

Може би най-честата грешка, която допускат клиентите, е да не предприемат никакви мерки след намокрянето на телефона. Подобно бездействие може да направи телефона Ви напълно неизползваем и невъзможен за ремонтиране. Ако телефонът работи и вътре има вода рано или късно ще окъси на място, което ще наруши работата на Вашия намокрен телефон. Ние препоръчваме да НЕ използвате сешоари, защото има възможност да прегреете или разместите компоненти. А ако намокрения телефон е включен и се използва, съществува възможност да предвижите водата до компоненти, които са непоправими. Времето е от значение, затова не чакайте, а потърсете професионална помощ при намокряне на телефон.

Специализиран GSM Сервиз ремонт намокрени телефони

Какво да направя при намокрен на телефон или таблет?

Ако Ви се намокри телефона или таблета – задължително потърсете професионална помощ. Колкото по-дълго време седи намокрен телефона, толкова по-малко са шансовете за възстановяване на намокрения телефон или таблет.
При случай на намокряне на телефон или таблет, екипът на Apple Express – GSM Сервиз Ви съветва:

 • Изключете телефона, ако е възможно махнете батерията 
 • Забършете телефона, колкото се може по-добре
 • Не Ви съветваме да използвате сешоари и подобни уреди
 • Потърсете професионална помощ за намокрен телефон
Намокрен айфон ремонт специализиран iPhone сервиз

Намокри телефона си? Не чакай, а ни потърси!

Защо да избера услугите на Apple Express – GSM Сервиз при намокрен телефон?

Имаме дългогодишен опит в ремонтите на намокрени телефони. Срещали сме хиляди намокрени телефони и много голяма част от тях сме оправили. Способни сме да извършваме голяма гама от сложни BGA ремонти и при нужда може да помогнем на Вашия намокрен телефон или таблет. Заповядайте при нас, а ние ще се погрижим за Вашия намокрен телефон или таблет.

 • Безплатна диагностика
 • Експресен ремонт
 • Оригинални части
 • Гаранция за ремонти и използваните части
 • Достъпни цени за клиентите
 • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
 • Опитен персонал с дългогодишен опит

Какви са шансовете за оправянето на намокрен телефон?

Шансовете са големи особено, ако не е минало много време след намокрянето на телефона. Всеки намокрен телефон е различен случай, затова без да му бъде направена диагностика не може еднозначно да се каже дали телефонът ще работи отново. Понякога диагностиката на намокрен телефон може да отнеме няколко дни. Това е нормално, като се има предвид колко много компоненти могат да са причината за повредата на Вашето устройство.

Ние в Apple Express – GSM Сервиз сме се ремонтирали хиляди намокрени телефони и сме наясно с комплексността на ремонтите на намокрени телефони.
Заповядайте при нас, а ние ще се погрижим за Вашия намокрен телефон или таблет.

Специализиран Iphone Сервиз Смяна платка с оригинални части

Времето има значение при намокрените телефони. НЕ чакай.

Слагането в ориз на намокрен телефон помага ли?

През годините многократно се сблъсквахме с клиенти, които смятат слагането на намокрен телефон в ориз за перфектното решение след инцидент с вода. За жалост слагането на намокрен телефон в ориз не е решение на проблема. Въпреки на хилядите клипчета в интернет пространството свързани с намокрени телефони и оправянето им само с ориз. Оризът е възможно да помогне с премахването на част от влагата. Но няма как да бъдете сигурни, че няма още останала влага, ако не се отвори телефона. А ако телефонът е спрял, то вероятно някъде нещо е окъсило. В такива случаи поставянето в ориз няма как да извърши премахването на окисленията или смяната на изгорелия компонент. Както вече споменахме – времето е огромен фактор при намокрените телефони, колкото по-бързо стигне до нас, толкова по-големи са шансовете за възстановяне на намокрения телефон.

Намокрен iphone ремонт специализиран GSM сервиз

При намокрен и окъсен телефон – оризът не помага, но ние можем. 🙂

Моят телефон е водоустойчив, но спря да работи след намокряне

Въпреки множеството подвеждащи реклами на водоустойчиви телефони – те НЕ са. Много хора ще кажат: „Да, ама аз си го ползвам под вода и нямам проблеми“ – с всяко едно такова действие Вие рискувате да намокрите Вашия телефон и съответно да нанесете трайни и непоправими щети на Вашето устройство. Не е случайно, че самите производители не предлагат гаранционни ремонти след намокряне с вода и като цяло отказват гаранцията на намокрени телефони. Телефоните могат да издържат под вода и да няма проблеми, но това е възможно, когато телефонът е чисто нов, а не използван за всекидневни нужди. Понякога оставяне на телефон под слънчевите лъчи е достатъчно да наруши уплътненията на телефона и той да не издържа вече под вода. Затова нашият професионален съвет е – НЕ ПОЛЗВАЙТЕ телефони си под вода.

Колко би струвал ремонта на намокрен телефон или таблет?

Това е винаги първият въпрос, който ни се задава при намокрен телефон. За съжаление само с поглед няма как да Ви отговорим на този въпрос. За да е възможно да отговорим, трябва да извършим задължителна профилактиката за намокрен телефон или таблет и след това безплатната диагностика. Всеки един намокрен телефон или таблет трябва да бъде прегледан обстойно и след това ще е възможно да Ви отговорим на този въпрос. Цената на ремонта варира спрямо сложността на ремонта. Ние ценим Вашето време и знаем, че времето на ремонт е също толкова важно, затова веднага след провеждането на диагностика, ще получите обаждане с повече информация за Вашия проблем.

Професионален-Сервиз-Куриер-iPhone-Ipad-Sofia-Младост

Намокрих си телефона, но не съм от София.

Намираме се в София, но всеки ден получаваме десетки телефони по куриерска фирма Еконт.
Ако желаете изпратете Вашия телефон или таблет на адреса ни – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – партер.
Винаги можете да ни откриете и на 0899 2222 30 или нашата фейсбук страница.