Сервиз за телефони

Професионален GSM Сервиз Iphone София

Защо да избера услугите на Apple Express – сервиз за телефони?

  • Безплатна диагностика и консултация
  • Експресен ремонт в нашия сервиз за телефони
  • Оригинални части
  • Гаранция за ремонти и използваните части
  • Достъпни цени за клиентите
  • Работим с куриерски услуги на фирма Еконт
  • Опитен персонал с дългогодишен опит
  • Промоции и отстъпки
Начини за връзка GSM Сервиз Apple Express

Най-лесният начин да откриете точния адрес е като напишете в приложението Google Maps: Apple Express. По този начин лесно и бързо ще намерите точната локация на сервиза.
Може да ни се обадите, да напишете SMS, да пишете в Whatsup или Viber на номер GSM: 0899 2222 30. Може да ни откриете и на Facebook страницата ни – Apple Express – GSM Сервиз. За потребителите на Instagram – Apple Express – GSM Service. Друг начин за връзка със сервиза за телефони е чрез официалния имейл – appleexpressbg@gmail.com.

Apple Express – GSM Service е насочен към бъдещето и сме наясно с напрегнатото и интензивно ежедневие на нашите клиенти и затова сме осигурили многобройни начини за връзка Apple Express – сервиз за телефони.
Можете да потърсите сервиза за телефони за консултация, безплатна диагностика или заявка за час за извършването на ремонтната дейност на Вашия мобилен телефон или таблет. Ако желаете да погледнем Вашия телефон възможно най-бързо в нашия сервиз за телефони, е нужно да си запазите час, в който колегата от сервиза за телефони да започне работа по Вашия телефон.

Професионален GSM Сервиз Iphone София оригинални части

Какви марки ремонтирате в Apple Express – сервиз за телефони?

В нашия сервиз за телефони обслужваме всякакви видове марки и сме готови да помогнем без значението от модела и марката на телефона. За съжаление за по-старите мобилни апарати има огромен дефицит на части и съответно извършването на ремонти на по-стари мобилни апарати е рядко възможно. И все пак дори при липсата на части съществуват варианти, в които е възможно да помогнем – затова не се колебайте, а заповядайте в нашия сервиз за телефони, а ние ще направим всичко по силите ни да Ви помогнем

Наистина ли е безплатна диагностиката в Apple Express – сервиз за телефони?

Да, диагностиката и всякакви видове консултации в нашия сервиз за телефони са напълно безплатни. След диагностика, която е извършена в нашия сервиз за телефони, ще можем да Ви кажем какво е състоянието на вашия апарат. Не се притеснявайте няма да Ви забавим. Обикновено диагностиката в нашия сервиз за телефони отнема ден, а при най-сериозните случаи ще имате отговор с точен проблем на Вашия телефон в рамките на два работни дни. В нашия сервиз за мобилни телефони ценим Вашето време и знаем колко важни могат да бъдат телефоните за Вас.

Колко бързо можете да сервизирате телефона в Apple Express – сервиз за телефони?

В зависимост от проблема и модела на телефона, но обикновено в Apple Express – сервиз за мобилни телефони успяваме да се справим в рамките на същия ден. Съществуват и проблеми, които са по-сложни и отнемат повече време. След направената безплатна диагностика колега от нашия екип ще Ви потърси, за да Ви уведоми със заключението от диагностиката и съответно решението на проблема и колко би струвал самия ремонт на Вашето устройство.

Ако телефонът Ви е с марка Apple, екипът на Apple Express – сервиз за телефони може да поправи телефона Ви в рамките на
15 минути*, ако предварително сте заявили час на вашето идване.
*(важи само за следните ремонти – за дисплей, батерия,слушалка, сензори, микрофон, букса)

Каква гаранция имат ремонтите в Apple Express – сервиз за телефони?

Различните видове ремонти имат различни видове гаранция. Apple Express – сервиз за мобилни телефони дава гаранция за използваните части и за извършения ремонт на телефоните и таблетите. В Apple Express – сервиз за телефони даваме 6 месеца стандартна гаранция за батерии. Всички останали ремонти имат гаранция един месец в нашия сервиз за телефони.

Куриер GSM Сервиз Apple Express

Вашият сервиз за телефони работи ли с куриер?

Да, разбира се. Една от главните цели, на нашия сервиз за мобилни апарати, е да можем да Ви предоставим възможно най-голям спектър от услуги и удобства. Сервизът ни работи с куриерски фирма Еконт и получаваме десетки телефони всеки ден. Ако нямате възможност да дойдете на място – изпратете ни го по „Еконт“, а ние ще Ви го изпратим отремонтиран.
По-голямата част от извършените ремонти на GSM апарати, получени по „Еконт“, се изпращат готови още в същия ден.

Имам нужда от сервиз за телефони, но не съм от София. Работите ли с Еконт?

Да, работим с Еконт. Всичко, което е нужно да направите е да опишете проблема и да изпратите мобилния телефон или таблет на нашия сервиз на адрес – гр. София, жк. Младост 4, бул. Атанас Москов, бл. 425, магазин 5 – сервиз за телефони. Ние ще получим Вашия мобилен апарат и ще проведем диагностика, която е напълно безплатна. След това колега от Apple Express ще Ви уведоми със заключението ни от извършената диагностика и ще Ви отправи оферта. При извършване на ремонта, smartphone или таблета ще Ви бъде изпратен с наложен платеж, а ако не е извършена ремонтна дейност той ще бъде пратен без наложен платеж като доставката и в двете посоки ще е за Ваша сметка.

Работа с куриер GSM Сервиз Iphone София оригинални части

Сервизът ни има огромен опит в сферата на ремонтите на мобилните устройства и можем да предоставим качество на услугата, което да удовлетвори всеки клиент. Ако се нуждаете ремонт – не се колебайте, а ни потърсете. Ние ще оправим телефона Ви бързо и качествено. Свържете се с нас и попитайте за Вашия проблем.

Резервирайте своята заявка за ремонт сега на номер +359 899 2222 30.